• office@bicer.rs
  • +381 69 661200
Video nadzor kao prvi standard
  • By Predrag Marković
  • October 12, 2022
  • No Comments

Video nadzor kao prvi standard

Kao veoma efikasan metod obezbeđenja i zaštite, video nadzor vam omogućava da zaštitite svoju kompaniju, zaposlene, kupce i imovinu od raznih pretnji kao što su pljačka, curenje važnih informacija i druge vrste kriminala

Najbolje sredstvo prevencije

Video nadzor je odličan način za sprečavanje napada na vašu kompaniju, kako spoljnih, tako i unutrašnjih. Veoma je važno da ste obezbeđeni na ovaj način, jer je to standard kojim ćete osigurati i da vaši zaposleni poštuju pravila i politiku vašeg poslovanja.

Da li ste znali da sve što snimite našim video nadzorom možete iskoristiti i na sudu?

Bezbednost zaposlenih na radnom mestu, zaštita klijenata i zaposlenih od eventualne štete, veoma su važni u vremenu kada svakom poslodavcu postaje prioritet da sačuva kvalitetne radnike.

 

Video nadzor je odličan način i da se osigurate da vaši zaposleni poštuju pravila. Možete ga goristiti i prilikom obuke novozaposlenih, ali i da se osigurate da niko ne radi ništa nezakonito ili neetično na radnom mestu.

Zašto je video nadzor važan?

  • POVEĆAVA BEZBEDNOST

Kada instaliramo sigurnosu kameru dobijamo povećanu sigurnost u svom objektu. Upravo tako, glavna prednost sigurnosnih sistema jeste povećana bezbednost. Oni vam pomažu da ostanete bezbedni u svakom momentu.

  • SPREČAVA KRIMINAL

Zločini se u nekim slučajevima mogu otkriti i pre nego što su počinjeni. Ako se sumnjiva osoba ili predmetni vide u nekom području, mogu se kontaktirati nadležni organi i pozvati da spreče evenutalni zločin i pre nego što je do njega došlo. Prevencija je od najveće važnosti u našim životima. 

  • OTKRIVA NELEGALNE AKTIVNOSTI

Bez video nadzora poslodavcima mi bilo skoro nemoguće da dokažu da su njihovi zaposleni počinili neku nedozvoljenu aktivnost na radnom mestu.

  • ČUVA DOKAZE

Još jedna od prednosti video nazora je to što se svaki snimak koji prikazuje počinjeni zločin ili prekršaj može koristiti kao dokaz na sudu.

 

  • POMAŽE VAM U DONOŠENJU PRAVIH ODLUKA

Pored toga, u nekim slučajevima, snimci video nadzora takođe mogu da pomognu da se dokaže nečija nevinost, ako je optužen za zločin koji nije počinio.

 

Popularnost u porastu

 

Sistemi za video nadzor jesu standard današnjeg života. Koriste ih i pojedinci i korporacije. Sniženi troškovi instalacije i opreme u poslednje vreme doveli su do toga da video nadzor postaje sve pristupačniji, što znači da sve više ljudi može sebi da priušti postavljanje kamera u svoje domove ili kancelarije.

 

Sa današnjom tehnologijom, lakše je nego ikada postaviti sistem za video nadzor kod kuće ili u kompaniji koji savršeno odgovara vašim potrebama. 

 

Video nadzor podjedanko koriste policija, privatne bezbednosne agencije, kao i vlasnici privatnih i poslovnih objekata.

 

Kamere za svaki posao

 

Skrivene kamere su još jedna od neophodnosti današnjeg poslovanja. One su efikanse u sprečavanju i otkrivanju zločina, štiteći vaše poslovanje, zaposlene i klijente.

 

Kamere će pomoći da se poboljša usluga prema korisnicima, omogućavajući kompanijama da uvek pregledaju snimke sa kupcima i tako štite svoje interese. Na ovaj način će kompanijama biti omogućeno da identifikuju sve potrebe za obukom zaposlenih ili probleme sa korisničkim uslugama koje trebaju da reše.

 

Video nadzor je efikasno sredstvo za sprečavanje pljački, curenja važnih informacija i praćenja postupanja zaposlenih. To je standardna praksa za svaki posao, nešto u šta vredi uložiti novac jer ćete vrlo brzo videti rezultate. A iznad svega to je ono što će vaš san učiniti mirnim.

Leave a Reply