• office@bicer.rs
  • +381 69 661200
https://www.bicer.rs/wp-content/uploads/2021/01/b_details01.jpg

Video nadzor, poznat i po skraćenici CCTV, sigurnosni je sistem za zaštitu objekata, imovine i lica. Osnovna uloga video nadzora je da putem snimaka sa kamere pruži vizualni dokaz o narušenoj bezbednosti, provali, krađi i ostalim spornim događajima koji su se desili. Za razliku od protivprovalnih alarmnih sistema, prevencija neželjenih situacija je na drugom mestu. Međutim, moguće je otkrivanje opasnosti u ranoj fazi, dok i samo prisustvo video kamera odvraća potencijalne provalnike od krađe. Takođe, sistem video nadzora je moguće integrisati sa protivprovalnim alarmnim sistemom u zajedničkoj ulozi prevencije neželjenih dešavanja u štićenom prostoru.

Osnovne komponente sistema video nadzora su kamere i snimač, računar ili server mašina u ulozi skladištenja snimljenog materijala. Neki sistemi video nadzora se sastoje samo od kamera koje su 2u1, tj. imaju u sebi i medijum za skladištenje snimaka, te snimač nije potreban (IP sistemi).

Video nadzor je izuzetno značajan i ekonomičan način poboljšanja sigurnosti i bezbednosti lica i imovine, od maloprodajnih objekata, industirjskih kompleksa do objekata javnih i državnih institucija.

CCTV Video nadzor

Proizvod uključuje DVR snimač i komplete sigurnosnih kamera. Specijalizovani smo za dodatnu opremu za cctv i sigurnosne kamere, uključujući sigurnosne kamere i dvr snimače do kablova sigurnosnih kamera, adapter za napajanje za cctv / dvr.

Naši proizvodi se koriste za nadzor kuća, prodavnica, maloprodajne i poslovne prostore.

Partner Dahua.