• office@bicer.rs
  • +381 69 661200

Monitoring je servis kojim se vrši nadzor svakog aspekta neke infrastrukture, omogućava rana detekcija i eliminacija eventualnog problema i obezbeđuje kontinuitet poslovanja. Podrazumeva praksu skupljanja redovnih podataka koji se odnose na vašu infrastrukturu sa ciljem obezbeđenja pravovremenih alarma u slučaju neplaniranog zastoja u radu celokupne infrastrukture ali i u slučaju neovlašćenog upada ili zasićena resursa u upotrebi. Takodje, monitoring ima sistemski pristup rešavanju problema, što znači da prati i identifikuje greške koje je teško primetiti.

Monitoring

Naša kompanija je specijalizovana za konsalting, projektovanje i implementaciju savremenih CCTV sistema baziranih na naprednim kamerama i mrežnim snimačima.

Implementiramo rešenja za nadzor nad privatnim imanjima, kao i svim vrstama preduzeća, prodavnica, škola, višeporodičnih objekata, sportskih terena i farmi.

Imamo rešenja za svakog!

Svi CCTV sistemi su napravljeni na bazičnih profesionalnih CCTV proizvoda, koji obezbeđuju pouzdanost, skalabilnost i visoku efikasnost ove vrste instalacije. Zahvaćajući velikom tehničkom znanju u oblasti IKT i računarskih mreža, CCTV instalacije koje nudimo odliku se uzimaju u obzir i visokim kvalitetom slike.

Zatvorena televizija je takođe element tehničke bezbednosti. Njegov razvoj omogućava uvođenje analize slike koja se takođe može koristiti kao “senzor” za alarmni sistem. Savremeni foto aparati su veliki proboj ako uredimo kameru od pre 3-4 godine, danas kamera može da prepozna lice (identifikuje lopova), prebroji kupce u prodavnici, izmeri telesnu temperaturu kupca, ukažu na najčešće posećena mesta u prodavnici. skladište (toplotne karte) i otvorene barijere ili kapije („Čitanje“ registarskih tablica). Takođe postavljamo termovizijske kamere koje savršeno ispunjavaju prazninu u oblasti bezbednosti, na primer, požar ili prelaz potpuno zatvorenih zona sa velikim površinama.