• office@bicer.rs
  • +381 69 661200

GPS praćenje automobila je značajna podrška ne samo za logističare već i za rukovodeće osoblje koje može brzo i lako da proveri praćenje voznog parka u kompaniji – trenutne pozicije, rute i mnoge druge vredne podatke. Naš sistem nudi precizno praćenje vozila na digitalnim mapama u realnom vremenu, kontrolu brzine i goriva kao i mnoge druge parametre koje je lako analizirati i pripremiti detaljan izveštaj. Praćenje vozila takođe doprinosi povećanju bezbednosti kako zaposlenih, tako i vozila i tereta. GPS lokator za automobil omogućava jednostavno i brzo lociranje voznog parka.

GPS sistemi za lokaciju vozila i njihovi benefiti:

  1. – Uštede do 30%
  2. – 24h/7 nadzor nadziranih vozila
  3. – Praćenje arhivskih ruta i njihova optimizacija
  4. – Kontrola goriva i radnog vremena vozača
  5. – GPS praćenje flote u kompaniji
  6. – GPS lokator skriven u vašem automobilu
  7. – Moderan sistem za praćenje vozila

Modul omogućava opsežnu kontrolu korišćenja privatnih i službenih vozila. Tačan GPS lokator će smanjiti troškove vezane za vozilo, poslati trenutnu poziciju i pokazati mnogo vrednih podataka za analizu. Naš GPS sistem za praćenje vam omogućava da pratite vozila u realnom vremenu iu istorijskim terminima. Detaljno praćenje je osnova za efikasno i efikasno upravljanje vozilom u kompaniji, a dodatno povezivanje na CAN magistralu omogućava pristup mnogim korisnim informacijama o stanju.

GPS lokacija

GPS lokacija sa ASNET-a olakšava vođenje poslovanja i efektivnu kontrolu troškova i zaposlenih u kompaniji. Nudimo udoban alat koji vam omogućava da vidite situaciju i na računaru i na mobilnom uređaju. GPS lokator vam omogućava da pratite flotu, automobile, autobuse, kamione, čamce, građevinsku opremu i druge specijalizovane mašine. Sigurni smo da će podrška floti ovakvim naprednim rešenjima doprineti smanjenju troškova, poboljšanju bezbednosti i omogućiti dubinsku analizu desetina parametara.

Demo portal: http://pilot-gps.africa/